ParfumiBG | мъжки парфюми | versace | VERSACE EROS EDT за мъже
Аромати
Дизайнери
Промоция!

VERSACE EROS EDT за мъже

100ml.EDT
Цена: 102.00  27.00 лв.

Купи 3 парфюма и вземи безплатна доставка в цялата страна!

При покупка на 5 парфюма получавате подарък още един парфюм!

След пет годишна пауза гиганта Versace стартира нов парфюм за мъже Versace Eros. Вдъхновен и дълбоко свързан с гръцката митология, ароматът е кръстен на гръцкия бог на любовта и син на богинята Афродита-Ерос. Древна Елада датира в продуктите на марката от времето, когато Джани Версаче създава модната империя и богинята Медуза става символ на марката, украсявайки множество продукти, сред които и новият флакон на мъжки аромат Ерос.

Ерос е ДНК-то на дома на Весаче, обяснява Донатела. "Имаме гръцки мотив, който те кара да мислиш за древна Гърция и митологията, а цвета на тюркоаз напомня за водите на Средиземно море".

Новият мъжки парфюм държи ключа с който ще освободи необузданата страст, акцентирайки на неустоимо желание.

Ерос е създадена от Aurelien Guichard като дървесно-ориенталски. Парфюма включва ментово масло, в комбинация със зелена ябълка и италиански лимон. Топлината е представена с тонка, ambroxan и цвят на здравец, придавайки фужеров обрат в уханието.

Лицето на рекламната кампания е Brian Shimansky. Гръм и мълнии, брониран войн и стрелба със стрели на фона на експлодираща бутилка аромат. Мъж гладиатор, който се бори и отстоява целите си. Това е аромат за човека, господар на себе си, герой защитаващ своите цели и идеали.

Флаконът на Ерос е създаден от тюркоазено стъкло с главата на Медуза в разфасовки от 50 и 100 милилитра тоалетна вода, ще се продава заедно с продукти за грижа за тялото. Versace Eros ще бъде представен първо на световното изложение в Кан Франция. През ноември ще се появи в Италия, а в останалата част от Света се очаква най-рано през пролетта на 2013 година.

Очаква се печалба от 100 милиона долара на дребно за първата година, около 25 до 30 процента от които, може да бъде генерирана в САЩ.

Дамски и мъжки парфюми на отлични цени!